Autisme Trefpunt voor informatie en begrip

REGIO – Op 26 maart wordt in Hellendoorn weer een Autisme Trefpunt gehouden. Het thema is deze keer; autisme en speciaal onderwijs, waarbij de volgende onderwerpen aan bod komen: Hoe krijg je een indicatie voor het speciaal onderwijs? Hoe meld ik mijn kind aan en welke begeleidingsmogelijkheden zijn er? Verder is er natuurlijk genoeg ruimte om vragen te stellen over ASS problematiek en scholing.
Gastspreker is Ben Tempert. Hij werkt voor het overkoepelend samenwerkingsverband Twente Noord. Hij begeleidt teams en docenten op de scholen om zo goed mogelijk les te kunnen geven aan kinderen met autisme. Tijdens het Autisme Trefpunt vertelt Ben over het Speciaal Onderwijs.
Bij het Autisme Trefpunt worden vijf keer per jaar afwisselende thema’s behandeld. Mensen met autisme, hun naasten, vrijwilligers, geïnteresseerden en professionals zijn van harte welkom bij dit trefpunt. Iedereen uit het hele werkgebied van Evenmens is welkom! Inloop is om 19.30 uur bij De Gezelligeit, Bibenstraat 40 te Hellendoorn. Het programma duurt van 20.00 uur tot 21.30 uur, met een korte pauze tussendoor.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.