Alzheimer Café Raalte  – Onbegrepen gedrag

RAALTE – Op 2 april is er in het Anna Huis weer een bijeenkomst van het Alzheimer Café Raalte. Het thema is: ‘Onbegrepen gedrag’. Mensen met dementie kunnen allerlei gedrags– en stemmingsproblemen hebben. De problemen kunnen in het begin of in een later stadium van de ziekte optreden. Om een juiste benadering en oplossing te vinden, is inzicht in de oorzaken van de gedrags– en stemmingsproblemen nodig. Egbert Foeken komt deze avond vertellen over het thema en hoe je met een iemand met dementie om kunt gaan. Waar kan op gelet worden? Wat kan er worden gedaan als iemand alleen maar boos wordt? Aanvang om 19.00 uur in het Anna Huis, De Plas 8 in Raalte. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.
Voor meer informatie kan contact worden opgenomen via alzheimercafe.raalte@outlook.com

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.