Zonnebloem Heino huldigt vrijwilligers

HEINO – De Zonnebloemafdeling Heino, Laag Zuthem en Lierderholthuis heeft vorige week donderdag tijdens haar jaarvergadering twee vrijwilligers gehuldigd. Het gaat om Riet Logtenberg en Ria Lugtenberg.

Riet Logtenberg zet zich al 25 jaar in als vrijwilliger en is zeer actief op diverse fronten. Ze maakte 20 jaar deel uit van het bestuur, waarvan vele jaren als vicevoorzitter. Zij is actief betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van de wandel- en winkelochtend, de rondwandeling op het Daggie Old Heino en de actie ‘Zon in de schoorsteen’. Verder maakt zij verjaardags- en kerstkaarten.

Ria Lugtenberg is 21 jaar bestuurslid van de Zonnebloem geweest. Daar zet ze nu een punt achter. Wel blijft ze vrijwilligster. In het bestuur coördineerde zij het bezoekwerk, een veelomvattende en tijdrovende klus. Ze ging bij mensen langs voor intakegesprekken, bezocht aspirant-vrijwilligers en was medeorganisator van de activiteiten rond de Nationale Ziekendag. Daarnaast fungeerde ze ook als vertrouwenspersoon binnen de afdeling.

Voorzitter Annemiek Brinkhof bedankte Riet en Ria voor hun inzet. Zij speldde Riet de gouden Zonnebloemspeld op en reikte haar een bos bloemen aan. Ria kreeg bloemen en een envelop met inhoud.

Op de foto: Riet Logtenberg (l.) en Ria Lugtenberg

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.