Home / Sallandcentraal / Yogalessen in Centrum Padmé

Yogalessen in Centrum Padmé

ELSHOF – Dick Kocken biedt lessen yoga aan in Centrum Padmé op de Elshof. De lessenseries zijn al begonnen, maar instromen met een ‘tien ritten’-kaart is altijd mogelijk. De lessen zijn gepland op maandag- en donderdagavond van 19.00 tot 20.15 uur. Dick Kocken geeft al bijna 20 jaar yoga- en meer dan 10 jaar meditatieles in Centrum Padmé op de Elshof. Dru Yoga is vrolijk, vrij en vloeiend. Meer informatie of aanmelding via tel. 06-45217763, website: www.padme.nl of e-mail dickkocken@padme.nl.

Lees ook

Rick Evers: De grote vismaster

Sommige dingen verleer je nooit. Fietsen bijvoorbeeld. Praten, lopen, autorijden, grasmaaien, zelfs bandplakken. Ik doe …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.