Workshop over geluk in synagoge Raalte

RAALTE – Fokke Slootstra verzorgt op zondagmiddag 10 februari de workshop ‘Wonderen in de praktijk’ in het stilte- en bezinningscentrum in Raalte; de voormalige synagoge. Het doel is om de deelnemers handvatten te bieden om gelukkig te zijn.

Centraal staan de wensen en dromen van mensen. Maar worden we ook gelukkig door die achterna te jagen? “We zoeken meestal buiten onszelf en realiseren ons niet dat ongelukkig zijn geen toestand van gemis is, maar een toestand van ontkenning. Wil je liever gelijk hebben of gelukkig zijn”, zo staat in het persbericht.

Naast een theoretische uiteenzetting staan er ook diverse oefeningen op het programma. De cursus duurt van 14.00 tot 17.00 uur. De deelnamekosten bedragen 25 euro. Geïnteresseerd? Stuur dan een mailtje naar info@stiltebezinningscentrum.nl. Meer informatie op staging2.stiltebezinninginscentrum.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.