Quatriola Ensemble geeft winterconcert in Elckerlyc

LUTTENBERG – Het Quatriola Ensemble verzorgt op zondagmiddag 10 februari een winterconcert in Elckerlyc in Luttenberg. Vier jonge musici op houten blaasinstrumenten zorgen voor een heel speciaal geluid.

Het concert vormt de opening van het seizoen van amfitheater Het Lommerrijk in Luttenberg. Aangezien het buiten waarschijnlijk te koud is voor een concert, hebben de vrijwilligers achter het amfitheater gekozen voor Elckerlyc.

Het Quatriola Ensemble werd in 2014 geboren uit een idee van hoboïst Matteo Costanzi en klarinettist Maria Rosaria Della Ragione. Het plan was om een ​​unieke mix van geluiden te creëren door vier houtblazers bij elkaar te brengen. Het ensemble bestaat uit Maria Rosaria Della Ragione (klarinet), Clara Alija (fagot), Federico Forla (hobo) en Irene Ruiperez (fluit).

Op het programma staan werken van onder andere Grieg, Bach, George Gershwin, Beethoven, Gounod en Bizet. Kijk voor meer informatie op staging2.quatriolaensemble.com. Aanvang is om 14.30 uur. De entree bedraagt 12,50 euro (tot 18 jaar 5 euro), inclusief koffie met wat lekkers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.