Home / Sallandcentraal / Winter Samenzang in WH Zwart Hal

Winter Samenzang in WH Zwart Hal

LEMELERVELD – De WH Zwart Hal in Lemelerveld presenteert op zaterdag 23 februari de Winter Samenzang. Op het programma staan liederen uit de bundels van Joh. De Heer. Ad Huetink bespeelt het orgel en speelt ook enkele solo’s. Aanvang is om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee met koek en een drankje en hapje na afloop. Kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen. Reserveren is mogelijk via tel. 0572-371838 (Huetink), e-mail: adhuetink@gmail.com of via www.huetink-royalmusic.nl. De netto-opbrengst komt ten goede aan Manege zonder Drempels in Bennekom en Kindertehuis Jemima in Bethlehem.

Lees ook

Alternatieve SW4D aan de hand van wandelgids

RAALTE – De SW4D gaat dan wel niet door, maar de organisatie heeft wel gezorgd …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.