Home / Sallandcentraal / Winnaars Sallands Cross Circuit gehuldigd

Winnaars Sallands Cross Circuit gehuldigd

RAALTE – Afgelopen vrijdag vond in het HOFtheater in Raalte de prijsuitreiking van het Sallands Cross Circuit plaats. Op de foto is de top 3 van elke leeftijdscategorie te zien. Het zijn er dus nogal wat. We beperken ons hier tot de snelste deelnemers aan het algemeen klassement van de 5 en de 10 km. Bij de dames was Anouk Jansen Holleboom uit Nieuw Heeten het snelst op de 5 km; bij de heren Jorn Lammers uit Mariënheem. Op de 10 km was Sarah Lynn Reuver uit Zwolle de snelste dame; Arne Mulder uit Zwolle won die afstand bij de heren. De aanwezige lopers in de zaal konden voor het eerst ook stemmen op de mooiste crossloop en de best georganiseerde crossloop. In de eerste categorie ging de crossloop in Mariënheem met de eer aan de haal; in de tweede categorie Hoonhorst. Nadat het Sallands Cross Circuit zich enkele jaren geconfronteerd zag met dalende deelnemersaantallen, kon voorzitter André Duteweert trots melden dat dit seizoen de weg naar boven weer is ingezet. Voor een totaaloverzicht van alle winnaars per leeftijdscategorie verwijzen we u naar de Facebookpagina Sallands Cross Circuit. Foto: Annet van Raalten.

Lees ook

Olst-Wijhe niet verder met plan De Omloop

WIJHE – De gemeente Olst-Wijhe gaat niet verder met het plan De Omloop. In het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.