Winnaars Sallands Cross Circuit gehuldigd

RAALTE – Afgelopen vrijdag vond in De Leeren Lampe in Raalte de prijsuitreiking van het Sallands Cross Circuit plaats.

Op de foto is de top 3 van elke leeftijdscategorie te zien. Het zijn er dus nogal wat. We beperken ons hier tot de winnaars van het algemeen klassement van de 5 en de 10 kilometer. Bij de dames was Anouk Jansen Holleboom uit Nieuw Heeten het snelst op de 5 kilometer; bij de heren Jorn Lammers uit Mariënheem.

Op de 10 kilometer was Sarah Lynn Reuver uit Zwolle de snelste dame; Arne Mulder uit Zwolle won die afstand bij de heren. Voor een totaaloverzicht van alle winnaars verwijzen we u naar de Facebookpagina Sallands Cross Circuit.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.