Wijhes bestuur achter Herxer loterij

HERXEN – De unieke loterij die Stichting Dorpshuis Herxen organiseert is in volle gang. De hoofdprijs is een vakantiewoning in Heino. Ook binnen het Wijhese bestuur leeft de loterij. Inmiddels hebben de wethouders, in navolging van burgemeester Ton Strien, ook allemaal een lot aangeschaft.

Dat namen zij vorige week dinsdag in ontvangst in het gemeentehuis van Olst-Wijhe. Op deze manier willen Marcel Blind, Anton Bosch en Herman Engberink laten zien dat ze als één man achter de loterij staan. Wethouder Anton Bosch is enthousiast. “Wij vinden dit een geweldig initiatief en een mooie uitdaging. Ik ben onder andere wethouder van vitale voorzieningen en mijn collega wethouders houden zich bezig met een vitaal platteland en duurzaamheid. Ik denk dat we alle drie een vitaal toekomstige Herxer Marke willen ondersteunen.”

Op 16 juni tijdens het Herxer feest komen de wethouders te weten of ze een van de prijzen hebben gewonnen. Naast de vakantiewoning in Heino maken ze kans op een vakantie in een 10-persoonsvilla in Spanje en een geldprijs van 2.500 euro. Meer te weten komen over de loterij? Kijk op staging2.windithuis.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.