Weer etalagewedstrijd in aanloop naar carnaval

RAALTE – Beginnen de carnavalskriebels al een beetje te komen? Ook dit jaar organiseren de Snoezepoezen van CV de Stöppelkaters in de aanloop naar carnaval weer een etalagewedstrijd. Welke winkel in het centrum van Raalte presenteert zich op de meest carnavaleske wijze?

Van maandag 25 februari tot en met vrijdag 1 maart (uiterlijk 10.00 uur) mag het winkelend publiek haar stem uitbrengen op staging2.sallandcentraal.nl. Raalter winkeliers in het centrum die mee willen doen, kunnen zich nog tot en met donderdag 21 februari opgeven bij de Snoezepoezen door een mailtje te sturen naar snoezepoezen@stoppelkaters.nl.

Deelnemers die hoog scoren, maken dit jaar ook nog eens kans op een duo vanuit de Stöppelkaters, dat tijdens het foekepotten snoep zal uitdelen bij de winkel. Zaterdag 23 februari worden foto’s gemaakt van de deelnemende winkels en vrijdagmiddag 1 maart maken jeugdprinsen Inze en Mick de winnaars bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.