Home / Sallandcentraal / Wandeling, muziek en proeverij bij Olsterhof

Wandeling, muziek en proeverij bij Olsterhof

OLST – Lifestylewinkel de Olsterhof in Olst presenteert op zondag 3 februari weer een koopzondag met diverse speciale activiteiten. Zo vormt de winkel het startpunt van een wandeling van circa 10 km in de omgeving van Olst (vertrek tussen 11.00 en 14.00 uur) en staat er een proeverij van de (alcoholvrije) Sallandse Glühwein van El-cid op het programma. Daarnaast treedt het duo Grashof & Stook vanaf 13.00 uur op met liedjes van vroeger en nu. De deuren zijn geopend vanaf 11.00 uur. Meer informatie op www.olsterhof.nl.

Grashof & Stook. Foto: Sanne Pulles

Lees ook

Het licht staat op groen: Festival De Vecht gaat door

OMMEN – Van vrijdag 20 tot en met zondag 29 augustus aanstaande vormt de rivier …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.