Walk&Talk in teken van solliciteren

RAALTE – Op maandag 11 februari vindt er weer een nieuwe editie van Walk&Talk plaats in de Bibliotheek Raalte. Ditmaal staat het ‘Grote Sollicitatiespel’ op het programma. Arbeidsbemiddelaar Lydia Oldenampsen van Rijnbrink geeft de bezoekers tips voor het voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken. De bezoekers gaan vervolgens gezamenlijk het Grote Sollicitatiespel spelen. Iedereen wordt opgeroepen om een paar vacatureteksten (waarvoor men warmloopt) mee te nemen. Deelname is gratis; aanmelding (handig, maar niet verplicht) is mogelijk via staging2.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Froukje Weber via froukje.weber@bibliotheeksalland.nl. Aanvang is om 9.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.