Home / Sallandcentraal / Walk&Talk in teken van solliciteren

Walk&Talk in teken van solliciteren

RAALTE – Op maandag 11 februari vindt er weer een nieuwe editie van Walk&Talk plaats in de Bibliotheek Raalte. Ditmaal staat het ‘Grote Sollicitatiespel’ op het programma. Arbeidsbemiddelaar Lydia Oldenampsen van Rijnbrink geeft de bezoekers tips voor het voorbereiden en oefenen van sollicitatiegesprekken. De bezoekers gaan vervolgens gezamenlijk het Grote Sollicitatiespel spelen. Iedereen wordt opgeroepen om een paar vacatureteksten (waarvoor men warmloopt) mee te nemen. Deelname is gratis; aanmelding (handig, maar niet verplicht) is mogelijk via www.bibliotheeksalland.nl of door een e-mail te sturen naar Froukje Weber via froukje.weber@bibliotheeksalland.nl. Aanvang is om 9.30 uur.

Lees ook

Wildkamp Raalte naar De Zegge VII

RAALTE – Technische groothandel Wildkamp in Raalte gaat een nieuw pand bouwen op De Zegge …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.