Vrachtwagenchauffeur uit Luttenberg raakt zwaar gewond bij dodelijk ongeval

  Een 34-jarige man uit Luttenberg is afgelopen nacht zwaar gewond geraakt bij een dodelijk ongeval in het Gelderse Haarlo bij Borculo. Hij bestuurde een vrachtwagen waarmee hij in aanrijding kwam met een auto. De automobilist, een 59-jarige man uit Winterswijk, kwam bij het ongeluk om het leven.

  Dat meldt RTV Oost.

  Beide bestuurders werden om half vier ’s nachts door voorbijgangers aangetroffen op de kruising van de Bruggertweg en Groenloseweg. De auto lag op z’n kop in een sloot langs de weg. De vrachtwagen was gekanteld en lag dwars over de weg.

  Daarop zijn de hulpdiensten gealarmeerd. Voor de autobestuurder kwam de hulp te laat. De vrachtwagenchauffeur uit Luttenberg is met ernstig letsel naar het ziekenhuis gebracht.

  De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.