Voorverkoop abonnementen de Tippe start vrijdag

HEINO – Het nieuwe zwemseizoen bij de Tippe in Heino staat weer voor de deur. Het zwemseizoen 2019 start maandag 29 april en loopt tot en met zondag 1 september. Iedereen die een zomer lang wil genieten van het zwembad en de ligweide met uitdagende speeltoestellen kan vanaf vrijdag 1 maart een zwemabonnement in de voorverkoop aanschaffen.

In de voorverkoop kan iedereen het zwemabonnement met een korting van ruim 20% kopen. De voorverkoopperiode loopt de hele maand maart: van vrijdag 1 maart tot en met zondag 31 maart 2019. Het zwemabonnement vraag je online aan op staging2.zwembaddetippe.nl. Bij het aanvragen van het abonnement betaal je direct via iDeal.

Lukt het online aanvragen niet, haal dan een papieren aanvraagformulier voor een persoonlijk abonnement op. Dit kan bij het Dorpshuus aan de Marktstraat in Heino, of bij de receptie van sportcentrum Tijenraan in Raalte. Het gezinsabonnement kan alleen online aangevraagd worden.

Met het zwemabonnement van de Tippe heb je ook dit zomerseizoen (van 29 april tot en met 1 september 2019) gratis toegang tot zwembad Tijenraan in Raalte. Meer informatie over zwembad de Tippe, zoals de openingstijden en het volledige activiteitenoverzicht, is te vinden op staging2.zwembaddetippe.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.