Voorjaarscursus bij Techniek Academie bij SC Overwetering

OLST – Op vrijdag 8 maart start de Techniek Academie voor de 15e keer op de velden van SC Overwetering.

Nu het zonnetje weer schijnt wordt het weer heerlijk om op en langs het veld te staan. De Techniek Academie is voor jongens en meisjes geboren tussen 2006 en 2010 (JO9 t/m JO13). Het maakt niet uit bij welke vereniging zij spelen. De jongens en meisjes trainen op vrijdagmiddag van 16.15 tot 17.30 uur.

Bij de lessen staat talentontwikkeling en plezier centraal en wordt er getraind in trainingsgroepen afhankelijk van leeftijd en niveau. De Techniek Academie biedt deelnemers de mogelijkheid om met deze trainingen verder te ontwikkelen op het gebied van techniek en coördinatie. Juist in deze leeftijd leren zij het snelst en leggen ze een basis voor het voetbal. De trainingen zijn dus anders dan met het eigen team. De enige voorwaarden waaraan deelnemers moeten voldoen om mee te kunnen doen zijn: inzet en enthousiasme tonen.

De kosten voor deelname bedragen 25 euro per module van tien lessen. Opgeven kan via staging2.overwetering.nl. Vragen kunnen gemaild worden naar Erik Koudijs via voetbalacademie@overwetering.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.