Voorjaarsconcert Heino Vocaal in Nicolaaskerk

HEINO – Heino Vocaal geeft op zondag 3 maart een voorjaarsconcert in de Nicolaaskerk in Heino. Op het programma staan dit keer werken van moderne componisten uit binnen- en buitenland. Het gaat bijvoorbeeld om ‘Missa Brevis’ van Jacob de Haan (recent winnaar van de Buma Classical Award) en Hebreeuwse liefdesliederen van het Amerikaans-Israëlische echtpaar Eric Whitacre en Hila Plitman. Daarnaast worden werken van de Brit John Rutter en de jonge Noorse componist Ola Gjeilo vertolkt. Het koor wordt muzikaal ondersteund door Henk Linker (orgel), Marijn Siero (piano), Maaike Gerritsen (viool) en Arjan Eek (klarinet). Aanvang is om 15.00 uur. Kaarten à 10 euro zijn verkrijgbaar bij koorleden, Readshop en Dorpshuus. De entree bij de ingang van de Nicolaaskerk bedraagt 12,50 euro (kinderen t/m 12 jaar gratis).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.