Home / Sallandcentraal / Voordeelweekend van Gastvrij Wijhe

Voordeelweekend van Gastvrij Wijhe

WIJHE – De winkeliers van Gastvrij Wijhe houden op vrijdag 8 en zaterdag 9 februari hun jaarlijkse Restanten- & Voordeelweekend. De ondernemers maken zich op voor het komende voorjaar. Om daarvoor ruimte te maken, gaan de laatste artikelen van het najaar en de winter tegen sterk gereduceerde prijzen de deur uit. Ook dit jaar is het een breed aanbod uit allerlei branches. Speciaal voor deze twee dagen zijn er eveneens tal van scherpe en ‘verse’ koopjes en aanbiedingen. Winkels die aan dit Restanten- & Voordeelweekend meedoen, zijn te herkennen aan een speciale poster.

Lees ook

Vroeger in Salland: De Leeren Lampe

LUTTENBERG – Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.