Home / Sallandcentraal / Viva Voce zingt voor Stichting Atiy

Viva Voce zingt voor Stichting Atiy

BROEKLAND/RAALTE – Het Raalter koor Viva Voce verleent op zaterdag 2 maart haar medewerking aan een viering in de H. Marcellinus kerk in Broekland. Na afloop van de viering zal er worden gecollecteerd voor Stichting Atiy. Aanvang van de viering is om 19.00 uur.

Viva Voce treedt geregeld op tijdens vieringen om geld in te zamelen voor Stichting Atiy. Ans Haarman uit Mariënheem werkt als vaste vrijwilligster voor de stichting. Zij woont al 20 jaar in Cochabamba in Bolivia. Voor Atiy coördineert zij daar een hulpproject voor de allerarmsten. Zo helpt de stichting met het bouwen van een school, huiswerkbegeleiding, een medische post en een schoon-drinkwatervoorziening. Ook wordt de lokale bevolking ondersteund op het gebied van land- en tuinbouw.

Lees ook

Oosterhuis zangdienst in Wesepe

WESEPE – Op zondag 19 september vindt in de Protestantse kerk van Wesepe weer de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.