Vintage Trouble dit jaar afsluiter op Ribs & Blues

RAALTE – De Amerikaanse band Vintage Trouble zal op maandag 10 juni Ribs & Blues 2019 afsluiten. De organisatie laat weten dat het daarmee weer een flinke naam te pakken heeft voor de line up van het festival dat tijdens Pinksteren plaatsvindt in Raalte.

Vintage Trouble werd begin 2010 opgericht in Venice Beach, Los Angeles. De band maakt een rauwe mix van rock, soul en blues onder de bezielende leiding van de charismatische frontman Ty Taylor. “Het is typisch zo’n band waarvan je levenslang fan wordt wanneer je ze slechts één keer live hebt gezien”, aldus de organisatie van Ribs & Blues.

Naast deze zeer energieke act zijn er nog meer namen voor Ribs & Blues bevestigd. Zo staat vast dat het publiek kan genieten van optredens van onder andere De Wolff, The Paladins, Dale Watson, Robert Jon & The Wreck, Dynamite Blues Band en The Grand East

In totaal komen 22 acts met Pinksteren naar het grootste gratis toegankelijke roots & bluesfestival van Nederland. Het affiche is opnieuw een mooie mix van gevestigde namen en opkomend talent in alle roots & blues(rock) verwante stijlen. Daarnaast biedt het festival traditioneel heel veel entertainment voor jong en oud.

Ribs & Blues 2019 vindt plaats van 8 tot en met 10 juni, op Festivalterrein De Domineeskamp in Raalte. Kijk voor meer informatie op staging2.ribsenblues.nl.

1 REACTIE

  1. Misschien even een foto van Vintage Trouble bij het artikel plaatsen i.p.v. een foto van DeWolff…
    Mooie afsluiter trouwens. Energieke band!,

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.