Verkiezing Beste Bouwer van het Jaar: Bouwbedrijf Hoogeslag uit Mariënheem tweede, M2 Bouw uit Dedemsvaart eerste

Vergelijkingswebsite bouwnu.nl organiseerde onlangs voor de derde keer de verkiezing ‘Beste Bouwer van het Jaar’. Bouwbedrijf Hoogeslag uit Mariënheem eindigde op de tweede plaats. M2 Bouw uit Dedemsvaart ging er met de eerste prijs vandoor.

Duizenden bouwbedrijven die actief zijn in (nieuw)bouw en verbouw profileren zich op bouwnu.nl zodat ze door hun klanten beoordeeld kunnen worden met reviews. Klanten geven op verschillende punten een cijfer, waarna per bouwbedrijf een overall score prominent wordt getoond op staging2.bouwnu.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.