Valentijnsconcerten met Botman en Van Vleuten

OLST/WIJHE – Helen Botman en Peter van Vleuten brengen vrijdag 8 en zaterdag 9 februari hun nieuwste concertprogramma ‘Love Letters’ op de planken in Wijhe en Olst. Dat doen de twee op uitnodiging van Stichting Theater langs de IJssel.

Op vrijdag 8 februari staan ze in Galerie Brasserie 1703 in Wijhe; op zaterdag 9 februari in Galerie van der Plas in Olst. Aanvang is beide keren om 20.30 uur.

In Love Letters draait het om liedjes en verhalen in het teken van de liefde en Valentijnsdag. Liefdesbrieven, worden ze nog geschreven? Botman en Van Vleuten vragen zich dit af. Of is het tegenwoordig alleen maar swipen en appen wat de klok slaat? Beroemde liefdesbrieven, bevlogen anekdotes en ontboezemingen komen ter sprake. Romantiek, tederheid en ontroering, maar zeker ook onthutsing en humor; het komt allemaal voorbij: het bitter en het zoet, de zin én de waanzin van de liefde…

Botman en Van Vleuten zijn geen onbekenden in Olst en Wijhe. Onder de naam La Luna traden ze meermalen op in deze omgeving. Kaarten (à 17 euro, inclusief koffie/thee; donateurs 14 euro) zijn te reserveren via staging2.theaterlangsdeijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.