Tweede editie RunBikeFun in Lemele

LEMELE – Op zondag 24 maart vindt de tweede editie van de RunBikeFun plaats in Lemele. RunBikeFun is een laagdrempelig hardloop- en fietsevenement waarbij teams van minimaal drie personen een ronde van 8 km afleggen, waarbij elk team een fiets meeneemt. Binnen het team kan er dus afwisselend gelopen en gefietst worden. Tijd speelt geen rol, gezelligheid des temeer. Voor wie liever wat fanatieker is, is er ook een individuele run van 8 km met tijdregistratie. Het parcours is volledig verhard en loopt langs de Regge. De start is om 13.00 uur vanaf Sportpark Zandeinde in Lemele. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er een ronde van 800 meter die door de kinderen t/m 8 jaar één keer wordt gelopen. Kinderen van 9 tot en met 12 lopen de afstand twee keer. De jongsten starten om 12.00 uur, de ouderen om 12.30 uur. Verdere informatie en inschrijven via staging2.runbikefun.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.