Home / Sallandcentraal / Tweede editie RunBikeFun in Lemele

Tweede editie RunBikeFun in Lemele

LEMELE – Op zondag 24 maart vindt de tweede editie van de RunBikeFun plaats in Lemele. RunBikeFun is een laagdrempelig hardloop- en fietsevenement waarbij teams van minimaal drie personen een ronde van 8 km afleggen, waarbij elk team een fiets meeneemt. Binnen het team kan er dus afwisselend gelopen en gefietst worden. Tijd speelt geen rol, gezelligheid des temeer. Voor wie liever wat fanatieker is, is er ook een individuele run van 8 km met tijdregistratie. Het parcours is volledig verhard en loopt langs de Regge. De start is om 13.00 uur vanaf Sportpark Zandeinde in Lemele. Voor de kinderen in de basisschoolleeftijd is er een ronde van 800 meter die door de kinderen t/m 8 jaar één keer wordt gelopen. Kinderen van 9 tot en met 12 lopen de afstand twee keer. De jongsten starten om 12.00 uur, de ouderen om 12.30 uur. Verdere informatie en inschrijven via www.runbikefun.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De onthulling van het oorlogsmonument

Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en omstreken de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.