Tuinexpo Salland introduceert Secret Garden

LUTTENBERG – De Tuinexpo Salland introduceert tijdens de komende editie, die van vrijdag 22 tot en met zondag 24 februari plaatsvindt in de manege in Luttenberg, de Secret Garden.

“De bedoeling is dat we een plein met foodtrucks en andere ambassadeurs van lekker eten creëren”, zo laten Ineke Mollink en Els Tijs van Stichting Manege Luttenberg weten. “Zie het maar als onze knipoog naar het gevoel van buitenleven. Een tweede terras waar je aan een picknicktafel heerlijk kunt zitten, relaxen en genieten.”
Secret Garden combineert streekproducten, bourgondisch genieten, ambachtelijke productie en culinaire fijnproeverij. Voor deze eerste editie zijn onder andere de volgende bedrijven vastgelegd: Van Jan, Cater-Beter, Jet’s Kaas enzo, Brunsel Beef, Eversdal, Bakkerij Van der Most en Groot Antink. “We hebben hoge verwachtingen”, geven de dames aan. “Je biedt het publiek echt iets extra’s. Een bezoek aan Tuinexpo Salland wordt steeds meer een dagje uit.”
Meer informatie over data, tijden, locatie en standhouders is te vinden op staging2.tuinexposalland.nl.