Tuinexpo in Luttenberg ‘supergoed’ verlopen

LUTTENBERG – De twintigste editie van de Tuinexpo in de manege in Luttenberg is weer ‘supergoed’ verlopen. Dat vertelt Els Tijs namens Stichting Manege Luttenberg.

“Het is een ruwe schatting, maar we denken dat we ongeveer evenveel bezoekers hadden als de vorige keer. Toen waren dat er zo’n negenduizend. Maar ditmaal wel verdeeld over drie dagen, in plaats van vier zoals eerder.”

Stichting Manege Luttenberg had namelijk besloten om de maandag te schrappen van het programma. In plaats daarvan gingen de deuren op vrijdag wat eerder open. “Dit ook op aandringen van de hoveniers”, vertelt Els.

“Die misten anders een volledige maandag als werkdag. Zondag na afloop begonnen ze meteen met afbouwen. We hadden dit jaar veel vernieuwd. Zo hadden we de Secret Garden met streekproducten. Verder hadden we meer aandacht besteed aan de terrassen en hadden we een boekenruil. Iedereen was positief, zowel de bezoekers als de standhouders en hoveniers. En ook de inkorting van het programma beviel goed. Dat doen we de volgende keer vast weer.”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.