Thijs Mulder nieuw burgerraadslid D66 Olst-Wijhe

OLST/WIJHE -Thijs Mulder (34) zal namens D66 Olst-Wijhe aantreden als burgerraadslid. D66 Olst-Wijhe is blij met de komst van de burgerraadsleden. Tijdens de raadsvergadering van maandag 25 februari zal Mulder benoemd worden, net zoals de burgerraadsleden van PvdA en GroenLinks.
Mulder noemt het een goede combinatie met zijn werk als docent bij de opleiding Bedrijfskunde van Saxion Enschede. “Mijn bedrijfskundige achtergrond helpt mij om ingewikkelde zaken die in de gemeente spelen te begrijpen en om hierover het gesprek aan te gaan met inwoners. Omgekeerd kan ik mijn ervaringen als burgerraadslid meenemen naar mijn studenten.” Door de burgerraadsleden en de nieuwe manier van vergaderen van de gemeenteraad verwacht Rimmert Brandsma, fractieleider D66 Olst-Wijhe, een verbetering van de wisselwerking tussen inwoners en hun vertegenwoordigers in de gemeenteraad. “Thijs is een goede aanwinst voor onze fractie, maar raadsbreed hebben we allemaal baat bij de komst van de burgerraadsleden. Zij vormen extra ogen en oren van de gemeenteraad. Bovendien verwacht ik door de nieuwe manier van vergaderen dat inwoners eerder en interactiever hun opvattingen kunnen delen met raadsleden. Deze beeldvorming zal ten goede komen aan de besluitvorming van de gemeenteraad. Daarom wil ik graag alle partijen danken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.