Home / Sallandcentraal / Theateravond met Nederlands-Indië als centraal thema

Theateravond met Nederlands-Indië als centraal thema

DEVENTER – Op woensdag 13 februari om 20.00 uur vertelt een uitgelezen gezelschap sprekers, allemaal met een Indische achtergrond of sterke betrokkenheid bij de geschiedenis van Nederlands-Indië hun verhaal. In de Deventer Schouwburg vertellen schrijver/acteur/fotograaf Thom Hoffman, acteur en regisseur Martin Schwab en columnist en journalist Ellen Deckwitz hun eigen verhaal.

70 jaar na de onafhankelijkheid van Indonesië staat onze koloniale geschiedenis volop in de belangstelling. Tegenwoordig hebben bijna 2 miljoen Nederlanders een Indische achtergrond. Hoe werkt die geschiedenis door in ons land, en in onze levens? En hoe willen we ons tot die geschiedenis verhouden? De Indië Monologen is een unieke theateravond met wisselende combinaties van gasten en met Nederlands-Indië als centraal thema.

De muzikale omlijsting van deze bijzonder theateravond wordt verzorgd door zangeres Astrid Seriese en gitarist Erwin van Ligten. De regie is in handen van Bo Tarenskeen.

Kaarten zijn te verkrijgen via www.deventerschouwburg.nl.

Lees ook

Nieuwe fietsroute rond Sallandse Heuvelrug in teken van streekproducten

REGIO – De HORT, Hellendoornse Ondernemers in Recreatie en Toerisme, Toeristisch Bureau Hellendoorn en Salland …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.