Home / Nieuws / The Dutch Eagles schitterden in uitverkocht HOFtheater

The Dutch Eagles schitterden in uitverkocht HOFtheater

RAALTE – The Dutch Eagles traden afgelopen zaterdag op in een uitverkocht HOFtheater. De Eagles-tributeband is populair in Raalte. In eerdere seizoenen stond de band zelfs meerdere keren in het Raalter theater.

De belangstelling ook dit keer groot. Daarom waren de stoelen op de vloer verwijderd, waardoor er nog meer publiek in het theater kon. The Dutch Eagles brachten ditmaal hun concertprogramma ‘Fly like an Eagle’. Ruim veertig jaar na dato staat de muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd overeind. Dat bleek afgelopen zaterdag wel weer.

Foto: Annet van Raalten

Lees ook

Inschrijving VechtdalTrail in Ommen geopend

OMMEN – Het was lang spannend, maar met de aangekondigde versoepelingen vanaf 30 juni lijkt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.