The Dutch Eagles schitterden in uitverkocht HOFtheater

RAALTE – The Dutch Eagles traden afgelopen zaterdag op in een uitverkocht HOFtheater. De Eagles-tributeband is populair in Raalte. In eerdere seizoenen stond de band zelfs meerdere keren in het Raalter theater.

De belangstelling ook dit keer groot. Daarom waren de stoelen op de vloer verwijderd, waardoor er nog meer publiek in het theater kon. The Dutch Eagles brachten ditmaal hun concertprogramma ‘Fly like an Eagle’. Ruim veertig jaar na dato staat de muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd overeind. Dat bleek afgelopen zaterdag wel weer.

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.