Home / Sallandcentraal / The Big Swamp in Taveerne Tivoli

The Big Swamp in Taveerne Tivoli

RAALTE – De Duitse formatie The Big Swamp treedt zaterdag 23 februari op in Taveerne Tivoli in Raalte. Deze band brengt een mengelmoes van bluesrock, swamprock en southern rock. Denk aan een mix tussen The White Stripes en Lynyrd Skynyrd. The Big Swamp bestaat uit Jan Strobel (zang/gitaar en mondharmonica), Dennis Krastinat (gitaar en cigarbox), Wena (bas) en Axel Gertig (drums). Aanvang is om 21.30 uur. De entree is gratis.

Lees ook

Gerlant: Nieuwe buren

Het college van B&W in Raalte wil verder met de plannen voor de energietransitie. Ze …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.