Home / Sallandcentraal / Teams Linderte winnen schoolhandbaltoernooi

Teams Linderte winnen schoolhandbaltoernooi

RAALTE – Het meisjes- en het jongensteam van de Linderte hebben vorige week donderdag het schoolhandbaltoernooi in Raalte gewonnen. Bij de meisjes werd het team van de Rietkraag tweede; de derde prijs ging naar de Bolster 2. Bij de jongens eindigde het team van de Bernadetteschool als tweede; de jongens van de Esmoreit werden derde. Maar liefst 23 teams deden mee. Ook werd weer de Fair Play prijs uitgereikt. Die ging naar basisschool de Kwintijn uit Raalte. Van de scheidsrechters krgen zij de beste gemiddelde score op het gebied van sportief gedrag. Ook dit schooljaar stelt het Sportbedrijf weer bij alle schoolsporttoernooien de Fair Play prijs beschikbaar en vraagt zij daarmee aandacht voor sportief gedrag.

Lees ook

Hennie Tijs leest voor in Lommerrijk

LUTTENBERG – Hennie Tijs leest op dinsdag 21 juli zijn verhaal ‘De reus en de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.