Team Dorpskamer vrijwilligers van de maand

HEINO – WijZ Welzijn heeft negen vrijwilligsters van ‘De Dorpskamer in Heino’ uitgeroepen tot ‘Vrijwilligers van de maand februari’.

Elke zondagmiddag zorgen zij in wisselende samenstelling voor een huiskamergevoel in het Dorpshuus in Heino. In de ‘Dorpskamer’ is iedereen welkom voor een bakkie koffie, ontmoeting en/of een spelletje. Dit initiatief ontstond vanuit Kerk en Samenleving en is onder de vleugels gebracht van Zorggroep Raalte, die in verschillende dorpen ontmoeting faciliteert.
Elke zondagmiddag van 14.30 uur tot 16.30 uur staan er vrijwilligers klaar, of het nu een ‘gewone’ zondag is of Pasen of moederdag. “We proberen dát te doen, wat de mensen leuk vinden, het gaat niet om ónze ideeën”, vertelt één van de vrijwilligsters. “Soms doen we een spelletje, maar we zijn vóór kerst ook met de gasten naar Tuinland geweest”, vult een ander aan. Mirjam Bongertman, vrijwilligersmakelaar in de gemeente Raalte, kwam een oorkonde en een geluksvogeltje van Magies Glas overhandigen. Daarnaast kregen de vrijwilligers ook appeltaart aangeboden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.