TDT Salland CT verliest van DES Lunteren 3

De Sallandse dammers moesten het zaterdag 2 februari thuis in Het Wapen van Wesepe opnemen tegen DES Lunteren 3. Het werd een spannend treffen. Beide teams konden met winst de promotiekansen nog intact houden. Helaas moest het Sallands team met 9-11 de zege aan de Luntenaren laten.

De gelijkopgaande strijd begon met een nederlaag van de Steenwijkenaar John Folkers, die in een verraderlijke combinatie liep. De Onnanees Jan van Buiten moest alle zeilen bijzetten om de remise te bereiken. De Beemtenaar Fred van Amersfoort kon niet verder komen dan een gelijkwaardige remise (2-4). De Deventenaar Paul Olde Hanhof trok met actief randspel de zaak weer gelijk. De Raaltenaar Ab Steenbergen wikkelde hierna naar remise af (5-5). De dit seizoen goed op dreef zijnde Vroomshoper Hilco Braakman troefde vervolgens zijn tegenstander af met combinatief spel (7-5). De Raaltenaar André Klein Tank kreeg geen vat op zijn jeugdige tegenstander en remiseerde (8-6). De Apeldoorner Hans van Hal had een moeilijke middag, maar wist ook de remise nog net veilig te stellen (9-7). Helaas moesten de Deventenaar Dick Halma en de Olstenaar Rob Hendriks capituleren en was een 9-11 verlies een feit.

Op zaterdag 16 februari moet TDT Salland CT een uitwedstrijd spelen tegen Denk en Zet Laren. Bij winst zit er misschien nog een 3e plaats in.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.