Tafeltennistoernooi voor recreanten in Heino

“We willen graag mensen voor onze sport interesseren en een gezellig toernooitje is dan een leuke aanzet”, zegt Frans Willemsen van de tafeltennisvereniging uit Heino. Op 15 februari organiseert de vereniging een recreantentoernooi. “Iedereen, vanaf een jaar of 17, kan meedoen. Je kan je opgeven met een maatje, maar ook individueel. Je hoeft helemaal niet goed te zijn in het spelletje. Dit toernooi is voor iedereen prima te doen.”

De deuren bij de TTV Heino gaan op 19.00 open. Het toernooi start op 19.30 en de deelname is gratis. Opgeven kan via toernooiopgave@ttv-heino.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.