SV Broekland zet stappen richting rookvrij sportpark

BROEKLAND – Samen met enkele jeugdleden en voorzitter Jos Elshof onthulde wethouder Gerria Toeter een bord waarmee SV Broekland een stap zet naar een rookvrij sportterrein. Op zaterdagen en tijdens jeugdtrainingen is roken namelijk niet meer toegestaan. “SV Broekland biedt ruimte voor vele takken van sport, waaronder voet- en handbal. Door een rookvrij sportterrein tijdens jeugdwedstrijden en trainingen worden schadelijke gevolgen van roken voorkomen. Sporten is gezond, daar past roken niet bij. Iedereen is en blijft welkom op het sportpark ’t Horsthuis. Voor rokers is ruimte op het terras of buiten het terrein. De vereniging hoopt dat iedereen zich sterk wil maken voor een gezonde en veilige omgeving voor onze jeugd en alle andere bezoekers”, zegt voorzitter Jos Elshof.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.