Stöppelkater van het jaar voor Raalter Monopolyspel

RAALTE – Roy Nijenkamp en Anne de Boer van de Jumbo in Raalte hebben afgelopen zaterdag tijdens het Gein Gala Bal in De Leeren Lampe de ‘Stöppelkater van het jaar’ in ontvangst genomen. Zij kregen deze onderscheiding van de Stöppelkaters voor hun Raalter Monopolyspel.

Nijenkamp en de Boer maakten samen een Raalter versie van Monopoly. Superbekende straatnamen zoals de Kalverstraat en het Leidseplein werden vervangen door Raalter straatnamen zoals Koestraat, Ganzeboomlaan en de Grote Markt. Ook de Kans- en Algemeen Fondskaarten kregen een originele facelift. Simpel, maar wel ludiek. “Dit tweetal heeft veel tijd en moeite gestoken in dit project en wist Raalte op een positieve en ludieke manier in de publiciteit te brengen. Vooral de kanskaart: ‘U wordt Prins der Stöppelkaters’, sprak het bestuur aan. Er zijn al vele dozen de supermarkt uitgevlogen. Mooi voor de ondernemer, maar nog meer voor de bekendheid van Raalte”, zo meldt de Raalter carnavalsvereniging.