Home / Sallandcentraal / Sterrenkijken bij Infocentrum

Sterrenkijken bij Infocentrum

DEN NUL – Staatsbosbeheer presenteert op vrijdag 15 februari een sterrenkijkavond in Infocentrum IJssel Den Nul. Het programma begint om 19.30 uur met een lezing over het heelal en vanaf ongeveer 20.30 uur gaan de bezoekers naar buiten om (bij helder weer) naar de sterren te kijken. Voor sterrenkijkers wordt gezorgd. Het programma is rond 22.00 uur afgelopen. Aanmelding (niet verplicht) is mogelijk via evenementen@infocentrumijssel.nl , tel: 0570-745040. De deelnamekosten bedragen 5 euro (kinderen tot en met 12 jaar half geld). Zie verder www.staatsbosbeheer.nl en www.infocentrumijssel.nl.

Lees ook

‘Ik wil niet kapot thuiskomen’

Doseren is toverwoord bij monster-mountainbiketocht Dutch Masters of MTB HAARLE – Tweehonderd kilometer mountainbiken op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.