Sterrenavond bij Den Nul

DENNUL – Op vrijdag 15 februari wordt er rondom het Infocentrum IJssel Den Nul een avond gehouden die in het teken staat van het Zonnestelsel. Vanaf 19.30 uur is er een lezing en om 20.30 uur gaan de deelnemers (bij helder weer) naar buiten om naar objecten te kijken die binnen het bereik van de opgestelde sterrenkijkers liggen. Aanmelden voor deze activiteit is niet nodig. De kosten zijn 5 euro voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar.

Bijna elke maand organiseert Staatsbosbeheer een wandeling onder leiding van een Staatsbosbeheer natuurgids. Kijk op staging2.staatsbosbeheer.nl voor activiteiten in uw regio. Kijk voor alle activiteiten van het Infocentrum IJssel Den Nul op staging2.infocentrumijssel.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.