Home / Uncategorized / Stentor-columnist Eus bezoekt boerin Jolanda Kieftenbelt

Stentor-columnist Eus bezoekt boerin Jolanda Kieftenbelt

HAARLE – Stentor-columnist Özcan Akyol heeft een bezoek gebracht aan boerin Jolanda Kieftenbelt uit Haarle. Zij schreef onlangs een opiniestuk over de impact van de acties van Animal Rights op boerengezinnen. In haar opiniestuk nodigde zij iedereen uit om een kijkje te nemen bij haar bedrijf. Stentor-columnist Özcan Akyol, ook wel bekend als Eus, nam de uitdaging aan en bracht de boerin een bezoek. Het filmpje is hier te bekijken.

Lees ook

Terrassen in Raalte gisteren weer open – sfeerimpressie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.