Home / Sallandcentraal / Stembevrijding in Holthuus Lierderholthuis

Stembevrijding in Holthuus Lierderholthuis

Iedere vrijdagavond wordt er in het Holthuus in Liederholthuis een les stembevrijding gegeven. Het doel van de lessen is om los te komen van angsten, oordelen en overtuigingen over jezelf en anderen. Zowel mensen met weinig zangervaring als geschoolde musici kunnen baat hebben bij stembevrijding. Vanaf 19.00 uur is de inloop met thee. Het programma begint om 19.30 en duurt tot ongeveer 21.30 uur. De kosten bedragen 17,50 euro per les. Een serie van 10 lessen kost 150 euro. Opgeven kan per mail via maaikegerritsen@planet.nl. Meer informatie is te vinden via www.maaikegerritsen.nl.

Lees ook

Vroeger in Salland: De Leeren Lampe

LUTTENBERG – Het Weekblad voor Salland presenteert in samenwerking met de Historische Vereniging Raalte en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.