Spiritualiteitscafé met Whale Rider

RAALTE – Het spiritualiteitscafé Raalte, een initiatief van Parochie Heilig Kruis, houdt op dinsdagavond 26 februari een filmavond in het Annahuis in Raalte. Centraal staat de film ‘Whale Rider’. Het verhaal handelt over de Maori’s. Als Pai ter wereld komt, overlijden haar tweelingbroertje en haar moeder. Ze wordt groot gebracht door haar opa en oma. Haar grootvader is leider van de Maori-stam en is teleurgesteld dat Pai een meisje is. Hij wil, zoals dat volgens de traditie hoort, een mannelijke opvolger. Dat terwijl Pai alle eigenschappen bezit die haar tot een ideale leider maken. Whale Rider won meerdere prijzen. Na afloop van de film volgt een gesprek. De film begint om 19.00 uur. De deuren zijn geopend vanaf 18.45 uur. De entree bedraagt 10 euro, inclusief koffie/thee. Voor aanmelding en meer informatie mail naar spiritualiteitscafe@gmail.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.