Home / Sallandcentraal / Speeddates met SP-kandidaten bij Blekkerhoek

Speeddates met SP-kandidaten bij Blekkerhoek

RAALTE – Een aantal SP-kandidaten voor de komende Provinciale Verkiezingen brengt op zaterdag 2 maart een bezoek aan Raalte. Iedereen is welkom om tijdens speeddates kennis met hen te maken. De kandidaten zijn tussen 11.00 en 13.00 uur te gast bij Speeltuinvereniging Blekkerhoek aan de Ceintuurbaan in Raalte. De keuze voor deze locatie komt voort uit de intensieve samenwerking met een groep buurtbewoners die strijden voor een veilige Ceintuurbaan. Vanaf De Plas in Raalte pendelt er een paardentram heen en weer. Dit alles onder het motto: ‘Beleef de Ceintuurbaan en ontmoet de kandidaten voor de Provinciale Staten’.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.