Robby’s Snacks steekt Rohda Old Stars in het nieuw

RAALTE – De Rohda Old Stars zijn voortaan ook op toernooien herkenbaar. Dankzij de sponsoring van Robby en Marita Harleman van Robby’s Snacks beschikken alle leden nu over een fraaie sportjas. Een mooie stap in de korte geschiedenis van de ruim anderhalf jaar geleden opgerichte ‘Walking Football’-tak van de Raalter club, zo licht initiatiefnemer Chris van der Woude toe.

“Als we nu naar toernooien gaan zoals bij Heracles Almelo en PEC Zwolle, maar ook op ons eigen toernooi in mei, dan zijn we echt herkenbaar als de Rohda Old Stars.” Met zo’n 25 leden is de nieuwe tak van Rohda inmiddels een van de grotere in zijn soort in Nederland. Elke vrijdagmorgen zijn er zo’n twintig leden op de training. “Sommigen hebben 20 jaar geen balletje getrapt, maar dat geeft allemaal niks”, vertelt Chris. “Alleen in de buurtdorpen is helaas nog minder respons dan we hadden gehoopt. Uitgezonderd Wesepe waar ook een groepje met walking football begonnen is, komt het nog niet van de grond. We hebben alle voetbalverenigingen aangeschreven, maar helaas. Dat is jammer, ook al omdat dit een groep ouderen is die naast walking football ook best wat vrijwilligerswerk wil doen voor de eigen vereniging. Bij ons zetten enkele leden zich bijvoorbeeld in voor de kaartverkoop bij wedstrijden van het eerste.”

Foto: Annet van Raalten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.