Reko Raalte schenkt 10.000 euro aan Twentsewens Ambulance

RAALTE – Reko Raalte viert dit jaar het 50-jarig bestaan. In het kader van dit jubileum overhandigde Reko-directeur Vincent Reinders recentelijk 10.000 euro aan de Twentsewens Ambulance.

De symbolische cheque werd in ontvangst genomen door twee vrijwilligsters van de Twentsewens Ambulance. De organisatie zal het bedrag gebruiken om zieke mensen die bedlegerig zijn een onvergetelijk moment te bezorgen. Denk aan bezoeken aan voetbalwedstrijden, het strand of familie.

“Geen wens is onmogelijk”, lacht Margreet, een van de vrijwilligsters, trots. “We hebben nog nooit een wens niet kunnen vervullen.” De Twentsewens Ambulance, actief in heel Overijssel, beschikt over drie ambulances en zestig vrijwilligers. Het is niet het eerste gebaar dat Reko in het kader van de jubileumviering maakt naar de regio. Eerder overhandigde Vincent al negen iPads aan leerlingen van de Zonnehof in Raalte.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.