Prominent blijft HHCP en Filipijnen ondersteunen

HEETEN – Prominent blijft het Heetens Hulpgoederen Centrum van Truus Schoorlemmer ondersteunen. Recentelijk kwamen Truus en Tom Haklander (namens het HHCP) en Jaime Victor B. Ledda, de ambassadeur van de Filipijnen in Nederland, daartoe langs op het hoofdkantoor van de meubelproducent. Gezamenlijk zetten zij hun handtekening onder de nieuwe ondersteuningsovereenkomst. Prominent ondersteunt het HHCP al jaren. Na de tyfoon in 2013 op het eiland Leyte begon Prominent met een inzamelingsactie. Om de opbrengst een goede bestemming te geven, zocht het bedrijf contact met het HHCP. Met het ingezamelde bedrag (40.176,83 euro) werd een kliniek annex kraamcentrum gebouwd in Gumaca (provincie Quezon, hoofdeiland Luzon, Filipijnen). Die kreeg de naam de Prominent Clinic. Mensen, die eerder geen toegang hadden tot gezondheidszorg, kunnen hier nu terecht. Inmiddels is een tweede Prominent Clinic gebouwd op de eilandengroep.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.