Home / Sallandcentraal / Prominent blijft HHCP en Filipijnen ondersteunen

Prominent blijft HHCP en Filipijnen ondersteunen

HEETEN – Prominent blijft het Heetens Hulpgoederen Centrum van Truus Schoorlemmer ondersteunen. Recentelijk kwamen Truus en Tom Haklander (namens het HHCP) en Jaime Victor B. Ledda, de ambassadeur van de Filipijnen in Nederland, daartoe langs op het hoofdkantoor van de meubelproducent. Gezamenlijk zetten zij hun handtekening onder de nieuwe ondersteuningsovereenkomst. Prominent ondersteunt het HHCP al jaren. Na de tyfoon in 2013 op het eiland Leyte begon Prominent met een inzamelingsactie. Om de opbrengst een goede bestemming te geven, zocht het bedrijf contact met het HHCP. Met het ingezamelde bedrag (40.176,83 euro) werd een kliniek annex kraamcentrum gebouwd in Gumaca (provincie Quezon, hoofdeiland Luzon, Filipijnen). Die kreeg de naam de Prominent Clinic. Mensen, die eerder geen toegang hadden tot gezondheidszorg, kunnen hier nu terecht. Inmiddels is een tweede Prominent Clinic gebouwd op de eilandengroep.

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.