Prinses Claudia zwaait scepter over Hakkersdonk

HOONHORST – Claudia Lubberts-Schoorlemmer regeert het komende carnavalsfeest als Prinses Claudia de Eerste over Hakkersdonk (Hoonhorst). Haar identiteit werd afgelopen zondag bekend gemaakt tijdens het prinsenspektakel van de Hoonhakkers in Zaal Kappers. Ruben Kogelman is de nieuwe jeugdprins.

Prinses Claudia woont samen met man Ronny en zonen Thijs en Jelmer al jaren in Hoonhorst. Man Ronny is zeker geen onbekende, aangezien hij zelf achttien jaar bij de Hoonhakkers heeft gezeten, waarvan een aantal jaren als voorzitter. Oudste zoon Thijs is in het verleden jeugdprins geweest en hij zit dit jaar voor het eerst bij de raad van Elf.

In het dagelijks leven is Claudia analist op het Klinisch Chemisch Laboratorium in het Isala Ziekenhuis. Daarnaast heeft ze in 2017 Any Fitness opgezet in de Potstal waar ze groepslessen, hardloop clinics en bootcamps aanbiedt en begeleidt. Prinses Claudia gaat er dit jaar samen met Jeugdprins Ruben een ‘Wild Western’-carnaval van maken.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.