Politie houdt man aan voor overval op bejaarde broers in Heeten

  HEETEN- De politie heeft vorige week een 29-jarige man opgepakt voor de woningoverval op twee bejaarde broers in Heeten. Bij de overval werden Frans (73) en Hein (87) urenlang opgesloten in een slaapkamer.

  Tijdens het onderzoek bleek dat de man, samen met nog twee andere verdachten, een nieuwe overval aan het voorbereiden was en dat ze verdacht konden worden van verschillende diefstallen en een woninginbraak. Daarop werden de drie mannen door de politie aangehouden.

  De politie doet verder onderzoek naar de 2e dader van de overval in Heeten. De twee andere verdachten, twee mannen van 26 jaar uit Doetinchem en de gemeente Montferland, worden dus niet verdacht van de woningoverval in Heeten.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.