PCA in Raalte viert 25-jarig bestaan

RAALTE – De liefde voor het vak is zo groot, dat de oprichters van PCA 25 jaar geleden Valentijnsdag kozen als dé dag voor de oprichting. Althans, dat grapt eigenaar Maurice Tijs aanvankelijk: “Om eerlijk te zijn speelde dat destijds geen rol. Maar dat de vonk met onze klanten al 25 jaar overslaat, maakt ons trots!”

PCA helpt klanten met software-oplossingen. Het gaat met name om planning en de uitvoering van (mobiele) werkprocessen. Inmiddels bestaat het team uit ruim 25 medewerkers. “We ontwikkelen, implementeren, verkopen en supporten onze oplossingen in eigen huis”, legt commercieel manager Jurgen Reimert uit. “We bestieren de Nederlandse markt, maar de afgelopen jaren hebben we onze vleugels ook in andere Europese landen mogen uitslaan.” Op de referentielijst staan namen als de woningcorporaties Vestia en Ymere, liftenproducent Kone en vastgoedonderhoudspartij Coen Hagendoorn.

“Na 25 jaar was het hoog tijd om ons pand op te knappen. Daarbij speelt verduurzaming uiteraard de hoofdrol. Behalve een nieuw interieur, waarbij zoveel mogelijk gebruik is gemaakt van duurzame materialen, hebben we het dak voorzien van zonnepanelen.” De rode draad in de nieuwe inrichting is de positionering van PCA als Techlab; een modern ingerichte werkomgeving, waarin de zoektocht naar innovatie centraal staat. Daarnaast rijdt een groot deel van de medewerkers in volledig elektrische auto’s: “Meer dan de helft van de in 2018 gereden kilometers legden wij elektrisch af.”

Recentelijk kwam een grote groep klanten, partners en relaties naar Raalte om het 25-jarig jubileum te vieren. Er kwamen ook genodigden uit de regio. Zo is PCA hoofdsponsor van Dames 1 van Kwiek; ook zij waren aanwezig op het feest.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.