Oprichter van Avondschool in Raalte met pensioen

Henk Antonissen, de oprichter en coördinator van de Avonschool in Raalte, is met pensioen. Op dinsdagavond 12 februari hebben de deelnemers en taalcoaches afscheid van hem genomen.

Henk begon vier jaar geleden met de Avondschool in Raalte. In die vier jaar is de school gegroeid van vijf cursisten naar nu zestig cursisten. Het is een mooie mix van mensen met diverse culturele achtergronden en nationaliteiten. Bij de Avondschool kunnen inwoners van de gemeente Raalte terecht voor lessen Nederlands, Engels, rekenen, computeren en zelfs theorie voor het rijbewijs.

Bij een afscheid horen natuurlijk ook toespraken. Wethouder Gerria Toeter sprak namens de gemeente, Marie-José Nijhuis namens het Taalpunt Raalte-Heino en Anita Meliesie namens de deelnemers en de taalcoaches van de Avondschool. Allen benadrukten de toewijding van Henk voor ‘zijn’ leerlingen van het praktijkonderwijs en zijn inzet voor de Avondschool.

Anita Meliesie, vanaf het begin betrokken bij de Avondschool, neemt het stokje van Henk over.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.