Home / Algemeen / Open dag bij Heinose wagenbouwers

Open dag bij Heinose wagenbouwers

HEINO – Op zaterdag 9 februari gooien vier carnavalswagenbouwgroepen uit Heino hun deuren wagenwijd open en kan iedereen een kijkje nemen bij hun bouwlocaties. Het is de tiende keer dat carnavalsvereniging de Sökkestoppers het publiek laat meekijken.

De volgende wagenbouwgroepen doen mee aan deze open dag: Ken ik Oe, ‘t Giet Vedan, Ratjetoe en Zeg ik Niet. Ken ik Oe is te vinden aan ’t Zeegsveld 3d, ‘t Giet Vedan aan de Velnerweg 9, Ratjetoe aan de Handelsweg 27 in Wijhe en Zeg ik Niet aan de Berkendijk 10. Deze locaties zijn vanaf 13.00 uur geopend. De wagenbouwers tekenen elk jaar voor spectaculaire carnavalswagens, waarmee ze regelmatig in de prijzen vallen tijdens de optochten in Heino, Raalte en Lemelerveld.
De initiatiefnemers hopen het bouwen van wagens te stimuleren en willen het publiek de gelegenheid bieden om de techniek in de wagens te bekijken. Bezoekers kunnen de wagenbouwers vragen stellen. In een grotere carnavalswagen wordt vaak al honderden uren aan vrijwilligerswerk gestoken. De Heinose Carnavalsoptocht wordt gehouden op zaterdag 2 maart om 14.00 uur. Voor meer informatie zie www.sokkestoppers.nl.

Lees ook

Erwin Nyhoff hoofdgast tijdens ‘Behind the Music’ in Hedon: ‘Ik heb er enorm veel zin in!’

ZWOLLE – Erwin Nyhoff is op donderdag 12 november de hoofdgast tijdens Behind the Music …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.