Ongeval Raalte: vrouw en drie kinderen naar ziekenhuis

RAALTE – Bij een ongeluk tussen twee voertuigen op de Ommerweg in Raalte is woensdagmiddag een vrouw met drie kinderen gewond geraakt. Het viertal is voor controle naar het ziekenhuis. De tweede bestuurder hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

Dat meldt RTV Oost.

Het ongeluk gebeurde op de kruising van de Steege met de Ommerweg. Het gaat om een botsing tussen een bestelbus en een personenauto. De bus wilde vanaf de Steege de Ommerweg oversteken en zag de auto over het hoofd. Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en worden weggesleept door een bergingsbedrijf.

Een rijstrook is tijdelijk afgesloten en het verkeer heeft enige hinder tussen Raalte en Lemelerveld.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.